Şanlıurfa'da Çocuk Kavgası: 4 Yaralı, 11 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Çocuk Kavgası: 4 Yaralı, 11 Gözaltı

Şanlıurfa\'da Çocuk Kavgası: 4 Yaralı, 11 Gözaltı

Şanlıurfa'da,çocuklar arasında çıkan tartışma, olayı duyan birbirine komşu ailelerinin katılımıyla kavgaya dönüştü.

08.07.2013 11:02  Güncelleme: 14:53

Şanlıurfa'da, sokakta oynayan çocuklar arasında çıkan tartışma, olayı duyan birbirine komşu ailelerinin katılımıyla tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada 4 kişi yaralandı, 11 kişi gözaltına alındı.

Olay, gece geç saatlerde Tepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu Dağ ile Gök ailelerinin çocukları arasında sokakta oyun oynarken tartışma çıktı. Çocuklar tartışmanın ardından gittikleri evde konuyu ailelerine anlattı. Bunun üzerine sokağa çıkan Dağ ve Gök ailesi mensupları, kendi çocuklarının haklı olduğunu söyleyerek tartışmaya başladı. 2 ailenin tartışması kısa sürede, cep telefonuyla arayarak çağırdıkları yakınlarının katılımıyla büyüyerek; tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı kavga, taraflara engel olamayan mahalle sakinlerince polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen çok sayıda polisin müdahalesi ile kavga sonlandırıldı.

4 KİŞİ YARALANDI

Kavgada, tabanca mermisi ve bıçak darbeleriyle yaralanan Ahmet Dağ, Cafer Kırkdağ, Mehmet Gök ve Mahmut Gök olay yerine gelen ambulanslarla tedavi için hastanelere götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olay yerinde bulunan çok sayıda bıçak ve sopaya el koyan polis, kavgaya karıştığı saptanan 11 kişiyi gözaltına aldı. Kavga eden aileler ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, olaya karıştığı belirlenen 7 kişinin de yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, yeni bir olay yaşanmaması için hem yaralıların tedavi gördüğü hastanede hem de Gök ve Dağ ailelerinin oturduğu sokakta güvenlik önlemi aldı. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Çocuk Kavgası: 4 Yaralı, 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement