Şanlıurfa'da Minibüs Devrildi: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Minibüs Devrildi: 6 Yaralı

Şanlıurfa\'da Minibüs Devrildi: 6 Yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa - Akçakale karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi.

23.09.2013 22:37

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa - Akçakale karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi. Bekir Demir yönetimindeki 13 EC 516 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Hurdaya dönen minibüste bulunan sürücü ile yaşları 10-12 arası değişen Mehmet Karaçizmeli, Halil Küçük, İsmet Küçük, Faruk Kılınç ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, yol güvenliğini aldı. Sağlık ekipleri de minibüsteki yaralılara ilk müdahalede bulundu. Minibüste sıkışan 2 yaralı ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere götürüldü.

Kazayı haber alan yaralıların yakınları ise, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Hastanede tedavisine başlanılan yaralılardan bazılarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza nedeniyle ulaşımın aksadığı karayolu ise, devrilen minibüsün kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Minibüs Devrildi: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement