Şanlıurfa İnşaat İşçilerinden Eylem - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şanlıurfa İnşaat İşçilerinden Eylem

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şanlıurfa İnşaat İşçilerinden Eylem

İnşaat işçilerinden eylem Şanlıurfa'da, yapımı devam eden 4 bin konutluk TOKİ inşaatının taşeron firmaya yaptırılan mobilya işinde çalışan 25 işçi, ücretlerini alamadıkları için eylem yaptı.

İnşaat işçilerinden eylem

Şanlıurfa'da, yapımı devam eden 4 bin konutluk TOKİ inşaatının taşeron firmaya yaptırılan mobilya işinde çalışan 25 işçi, ücretlerini alamadıkları için eylem yaptı.

Merkez Karaköprü İlçesi'nde yapımı süren 4 bin konutluk Maşuk evlerinde mobilya işlerini yapan 25 işçi, 2 aydır çalıştıkları firmanın kendilerine ücret ödemediğini ileri sürerek eylem yaptı. Firma yetkililerinin 2 aydır kendilerini oyaladığını ve maaş ödemediğini öne süren işçiler adına konuşan İmam Elitaş, "Bayram geliyor ve halen bizim maaşlarımız ödenmedi. Biz buranın mobilya işlerini yapıyoruz ve 2 aydır firmadan bir kuruş alamadık. Asgari ücrete çalışan işçiler olarak hakkımızı istiyoruz" dedi.

Bir süre çalıştıkları konutların önünde alkışlı eylem yapan işçiler, daha sonra işlerine geri döndü.

Kaynak: DHA