Şanlıurfa Öğrenci ve Velilere Kapalı Dershane Şoku - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa Öğrenci ve Velilere Kapalı Dershane Şoku

Şanlıurfa Öğrenci ve Velilere Kapalı Dershane Şoku
25.12.2012 16:40  Güncelleme: 16:56

Şanlıurfa'da, öğrenci ve velileri bir dershanenin kapıların kapalı olması yöneticilerin de bulunamamasının şaşkınlığını yaşıyor.

Şanlıurfa'da, 300 öğrencisi bulunan özel bir dershanenin öğrenci ve velileri kapıların kapalı olması, yöneticilerin de bulunamamasının şaşkınlığını yaşıyor. Dershane sahiplerinin piyasaya olan borçlarından dolayı kaçtığını öne süren veliler, çocuklarının eğitimlerinden mahrum kalacak olmasının çaresizliği içinde olduklarını belirttiler.

Hamidiye Mahallesi'nde B.K.'ye ait dershanede sınavlara hazırlanan öğrenciler, öğle saatlerinde gittiklerinde kapıların kapalı olduğunu gördü. Çevrede bulunanların da dershanenin hiç açılmadığını söylemeleri üzerine şaşkına dönen öğrenciler durumu telefonla velilerine bildirdi. Çocuklarının açtığı telefon üzerine dershaneye giden veliler, duruma tepki göstererek dolandırıldıkları gerekçesiyle polise şikayetçi oldu.

Öğrenciler ve veliler, dershane yöneticilerinin telefonlarına ulaşamadıklarını belirterek, alkışlı protestoda bulundu. Veliler, dersane yöneticilerinin bulunup sorunun bir an önce çözülmesini isteyerek evlerine gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Öğrenci ve Velilere Kapalı Dershane Şoku - Son Dakika


Advertisement