Şanlıurfa Siverek'te Mesire Alanına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Siverek'te Mesire Alanına Yoğun İlgi

Siverek'te mesire alanına yoğun ilgiŞANLIURFA'nın Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Suat Aloğlu'nun isminin verildiği mesire alanı akşam saatlerinde ve hafta sonları halkın uğrak yeri oluyor.

08.08.2017 19:11

Siverek'te mesire alanına yoğun ilgi

ŞANLIURFA'nın Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Suat Aloğlu'nun isminin verildiği mesire alanı akşam saatlerinde ve hafta sonları halkın uğrak yeri oluyor.

Siverek- Viranşehir karayolunun 6'ıncı kilometresinde geçen yıl 30 bin metrekare alan ek olarak ilave edilerek oluşturulan mesire alanında kamelyalar, oyun alanları, bisiklet yolları, mescit ve dinlenme alanları yapıldı. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, mesire alanında piknik yapanları ziyaret ederek alanda inceleme yaptı. Yapılan mesire alanında akın eden vatandaşlar, "Hafta sonu aşırı sıcaklardan sıkılıp piknik için mesire alanına geliyoruz, çocuklarımız eğleniyor bizlerde mangal yapıyoruz, gece saatlerinde evimize dönüyoruz. Geniş ve yeşili bol olan bir mesire alanı oluşturduğu için başkan Yılmaz'a teşekkür ederiz" dedi.

Şanlıurfa Siverek\'te Mesire Alanına Yoğun İlgi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Siverek'te Mesire Alanına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement