Şanlıurfaspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor'da Hedef Şampiyonluk

Şanlıurfaspor\'da Hedef Şampiyonluk

PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 15 oyuncuyu basına tanıttı.

04.02.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 15 oyuncuyu basına tanıttı. Hafta sonu lider Manisaspor'u kendi saha ve taraftarı önünde mağlup eden Şanlıurfaspor'un Başkanı Fethi Şimşek, hedeflerinin şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Bu sezon PTT 1'inci Lig'de mücadele eden ve 15 gün önce yapılan kongre ile yeni yönetimini belirleyen Şanlıurfaspor, 15 yeni oyuncu transferiyle kadrosunu güçlendirdi. Hafta sonu sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başaran Şanlıurfaspor, yeni transfer ettiği oyuncuları bugün basına tanıttı. 1'i yabancı 15 oyuncunun tecrübeleri ile Şanlıurfaspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandığını anlatan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, "Kadromuzda 31 futbolcu bulunuyor. Bunların hepsi genç, tecrübeli ve hedefleri olan oyuncular. Artık Şanlıurfaspor'u bu kadroyla Süper Lig'e taşımamız gerekiyor. Yeni yönetim, başarılı teknik heyet ve geniş futbolcu kadromuz ile bütünlük içerisindeyiz. Bundan sonra tek hedefimiz şampiyon olmak ve gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmektir" dedi.

Şampiyonluk için gece gündüz demeden çalışacaklarının mesajını veren Şimşek, taraftarlardan da takıma destek olmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement