Sağanağın vurduğu Sapanca'da köprüler yıkıldı, bungalovlar hasar gördü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Son Dakika haberlerini kaçırma! YÜKLE

Sağanağın vurduğu Sapanca'da köprüler yıkıldı, bungalovlar hasar gördü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sakarya'yı çarşamba akşamından bu yana etkileyen şiddetli yağış, turistik Sapanca ilçesinde mahalleleri birbirine bağlayan bazı köprüleri yıktı, yollarda kısmi çökmelere yol açtı. Şükriye Mahallesi'nde debisi artan derenin sürüklediği bir otomobil ağaca takılı kaldı, tesislerin bungalovları hasar gördü. DSİ ekipleri derede ıslah çalışması yaparken Dereköy'deki bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Sakarya'da etkili olan sağanak nedeniyle turistik ilçe Sapanca'da bazı yollar kısmen çöktü, köprüler yıkıldı ve bungalovlar zarar gördü.

Çarşamba akşamı başlayan ve dün geceye kadar etkisini sürdüren sağanak nedeniyle kentin birçok noktasında dereler taştı, tarım arazileri ve evlerin giriş katlarını su bastı.

Sağanaktan etkilenen Sapanca ilçesinde de mahalleler arasında ulaşımı sağlayan bazı köprüler yıkıldı, bazı yollar kısmen çöktü.

SÜRÜKLENEN ARAÇ AĞACA TAKILDI

Şükriye Mahallesi'nden geçen dere, debisinin artması sonucu taştı.

Sürüklenen 1 araç dere içinde ağaca takıldı, yollarda çökme oluştu, konaklama tesislerine ait bungalovlar zarar gördü.

Devlet Su İşleri ekipleri, derede ıslah çalışması yaptı.

DEREKÖY’DE YOLLAR ULAŞIMA KAPATILDI

Sağanak nedeniyle Dereköy mevkisinde ise bazı mahalle yolları ulaşıma kapatıldı.

"Turuncu" kod uyarısı devam eden kentte ekipler olumsuzluklara karşı teyakkuzda bekletiliyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.