Şarkıcı Atiye Hayranları İle Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şarkıcı Atiye Hayranları İle Buluştu

Şarkıcı Atiye Hayranları İle Buluştu
10.11.2014 11:32

Pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye, Urfa'da düzenlenen mini konserde hayranları ile buluştu.

Şanlıurfa'da bir alış veriş merkezinin birinci yıl etkinliklerine katılan şarkıcı Atiye, hayranları ile bir araya geldi. Şarkıları, yorumu ve sempatik tavırlarıyla son dönemlerin en çok konuşulan genç yıldızlarından Atiye'yi yakından görmek isteyen hayranları zaman zaman izdihamların yaşanmasına neden oldu.

Yorumculuğunun yanı sıra besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik kariyerini başarıyla sürdüren Atiye, muhteşem sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Sevilen sanatçı, imza günü etkinliğinde seslendirdiği, "Soygun var", "Uyan da gel", "Ya habibi" adlı popüler şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Hayranları da sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Sesinin yanı sıra danslarıyla da izleyenleri coşturan Atiye, hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Atiye'nin şarkılarıyla coşan AVM ziyaretçileri, genç sanatçıya eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Atiye, buz pisti çevresini dolduran Şanlıurfalıların uzattığı elleri geri çevirmedi. Mümkün olduğunca fazla hayranının elini tutmak için buz pistini birkaç kez turlayan Atiye, verdiği mini konser sonrasında bol bol imza dağıttı.

Atiye, hayranlarıyla son dönemin sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi. Gördüğü büyük ilgi karşısında sevincini gizleyemeyen Atiye, ilk geldiği Şanlıurfa'da sevenlerinin çokluğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Konser bitiminden sonra AVM'nin birinci yaş günü pastasını da mağaza yetkilileri, sanatçı Atiye ile birlikte kesti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şarkıcı Atiye Hayranları İle Buluştu - Son Dakika


Advertisement