Savaş Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Savaş Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafıyla Buluştu

Savaş Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafıyla Buluştu

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

05.02.2013 12:59

Savaş, esnaf ziyaretleri çerçevesinde Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla uzun çarşı Ahmediye Meydanı'nda biraya geldi.

Başkan Vekili Serdar Güven ve Belediye Meclis Üyesi Tahir Özal'ın Belediye Başkanı Savaş'a eşlik ettiği Ahmediye Meydanı'nda gerçekleşen ziyarette Ayakkabıcılar Çarşısı Güzelleştirme Derneği Başkanı Ömer Gürbüz ve çarşı esnafı hazır bulundu.

Ayakkabıcılar çarşısı Ahmediye Cami Meydanı'nda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Savaş, çarşı esnafıyla kahvaltı eşliğinde sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Gürbüz, çarşı esnafının sıkıntılarını ve taleplerini de aktarma imkânı bulduğu ziyarette, Belediye Başkanı Savaş'a memlekette yapılan hizmetlerden ötürü şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Ayakkabıcılar çarşısı esnafıyla sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, "Antakya'nın kalbi uzun çarşıdır. Bölgede gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının önümüzdeki süreçte tamamlanmasıyla birlikte tarihi Uzun Çarşımız bugünden daha çok cazibe merkezi haline gelecektir ve bu durumdan çarşı esnafımız kazançlı çıkacaktır. Tüm uğraşımız bu yöndedir." dedi.

Esnaf temsilcilerinden ayakkabı sektöründeki üretime dair bilgiler de alan Başkan Savaş esnafa bereketli ve bol kazançlar diledi, ev sahipliğinden ötürü Dernek Başkanı Gürbüz ve çarşı esnafına teşekkür etti.

Savaş'tan Meydan ve Kuyumcular Çarşı Esnafına "Hayırlı İşler, Bol Kazançlar" Temennisi

Uzun çarşı Ahmediye Meydanı'nda Ayakkabıcılar çarşısı esnafıyla bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş bu ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine Kuyumcular Çarşısı ve Meydan Çarşısında devam etti. Sabah erken saatlerde gerçekleşen ziyaretlerde Belediye Başkanı Savaş, çarşı esnafıyla sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Savaş, dükkânlarını henüz yeni açan çarşı esnafına "Hayırlı İşler ve Bol Kazançlar" temennisinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kuyumcular ve Meydan Çarşısı esnafı Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Savaş Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement