Savcı Kiraz İçin Fidan Dikildi - Son Dakika
Güncel

Savcı Kiraz İçin Fidan Dikildi

Savcı Kiraz İçin Fidan Dikildi

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Kaymakamı İsmail Şanlı, ilçede oluşturulan hatıra ormanına Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ismini verdi.

03.04.2015 18:05

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde oluşturulan hatıra ormanına Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ismi verildi. Çınarlı vatandaşlar, esnaf ve kamu kurum personelinin de yoğun katılım gösterdiği törenlerde fidan alanına bin adet fidan dikildi.

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, yapılan saldırıyı kınayarak, "Unutulmasın ki bizler görevlerimizi canımız pahasına yapıyoruz. Bu tür terör saldırılarıyla ülkemiz gittiği yoldan geri dönmeyecek Mehmet Selim Kiraz'larda bitmeyecektir, Bu hatıra ormanıyla bu bilincin ve görev aşkının nişanesi olarak Savcımızın adını verdik. Bu vesileyle Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz, Kederli ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz, Meslektaşlarına sevenlerine sabır diliyoruz" dedi.

Çınar Cumhuriyet Savcısı İhsan Ercan'da "Bu vesileyle bende meslektaşım Mehmet Selim Kiraz'ın görev başında şehit edilmesiyle ilgili kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine başsağlığı diliyorum. Sayın Kaymakamımıza da bu elim saldırı sonrası bu kampanyaya Mehmet Selim Kiraz hatıra Ormanı adını vermesi ve bu ismi yaşatma düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Törene katılan Cumhuriyet savcısı İhsan Ercan, Savcı Mehmet Bıçakçı, Hakim Ömer Aykul Öldoğan, İlçe Emniyet Amiri Metin Cengiz öğrenciler ve vatandaşlar fidan dikti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Savcı Kiraz İçin Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement