Şavşat'ta Sonbahar Renkleri - Son Dakika
Güncel

Şavşat'ta Sonbahar Renkleri

Türkiye'nin sakin şehir unvanlı Artvin'in Şavşat ilçesindeki sonbahar renkleri dronla görüntülendi. Şavşat'ın masal diyarlarını andıran tabiatı, gölleri, ahşap mimarisi ve yaylalarıyla dikkat çekiyor. Bitki örtüsündeki sarı, yeşil, kırmızı, turuncu ve kahverenginin tonlarıyla doğal platoyu andıran Şavşat, doğa ve fotoğraf tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor. Şavşat Sahara Milli Parkı, Şavşat Karagöl, Papart Vadisi ve Rutav Gölü gibi turizm destinasyon alanlarının havadan görüntüleri büyüleyici.

05.11.2023 12:25

Şavşat'ta sonbahar renkleri böyle görüntülendi

ARTVİN - Türkiye'nin sakin şehir unvanlı Artvin'in Şavşat ilçesindeki sonbahar renkleri dronla görüntülendi.

Masal diyarlarını andıran tabiatı, gölleri, ahşap mimarisi ve yaylalarıyla dikkati çeken Şavşat, sonbahar mevsimin son günlerinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Bitki örtüsündeki sarı, yeşil, kırmızı, turuncu ve kahverenginin tonlarıyla doğal platoyu andırıyor.

Bozulmamış tabiatıyla doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilk tercihleri arasında yer alan Şavşat Sahara Milli Parkı, Şavşat Karagöl, Papart Vadisi, Rutav Gölü başta olmak üzere önemli turizm destinasyon alanlarının havadan görüntüsüyle mest etti.

Şavşat\'ta Sonbahar Renkleri
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şavşat'ta Sonbahar Renkleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement