SEDAŞ Ödül Kazandırdı - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Ödül Kazandırdı

SEDAŞ Ödül Kazandırdı

SEDAŞ yatırımı kapsamında yeni yeraltı trafo merkezleri oluşturulması ve yeni kent meydanlarına imkan sağlanması Gebze Belediyesine Ödül kazandırdı.

02.09.2013 09:13  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce Gebze ve Kocaeli de başlayan SCADA Projesi ve Gebze şehir içinde kötü görüntü oluşturan trafoların, Gebze Belediyesi işbirliği ile yıkılarak SEDAŞ yatırımı kapsamında yeni yeraltı trafo merkezleri oluşturulması ve yeni kent meydanlarına imkan sağlanması Gebze Belediyesine Ödül kazandırdı.

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven "SCADA Projesine önce Gebze'den başladık, Kocaeli ve Sakarya dan sonra Düzce ve Bolu ile 2015 yılında projeyi tamamlayacağız. Gebze'ye artı değer katmaktan ve ödül almasından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

ALTIN KARINCA ÖDÜLÜ

SEDAŞ'ın Belediye ile işbirliği ve yeraltı trafo merkezleri Gebze'nin Kent İçinde estetik meydanların açılmasına da katkı sağladı. Gebze de birçok mahallede elektrik kabloları yer altına alındı. Kentin farklı noktalarında bulunan trafolar yıkılarak, yer altına alındı. Bu kent meydanlarının tesis edilmesi, Gebze Belediyesine Altın Karınca ödüllü estetik mini semt meydanlarını kazandırdı.

YERALTI KABLOLU ŞEBEKE

İmar planı içinde yapılaşmanın tamamlandığı cadde ve sokaklarda görüntü kirliliğine yol açan dış etkilere maruz kalan, yer üstündeki elektrik kabloları ile trafolar yer altına alındı. Gebze Belediyesi işbirliği ile SEDAŞ tesis yapım ekipleri, Sultan Orhan, Hacı Halil, Güzeller, Osman Yılmaz ve Yenikent Mahallelerinde elektrik kablolarını yer altına aldı. Elektrik hatlarının yanı sıra kentin farklı noktalarında bulunan trafoların yıkılarak yerine mini meydanlar yapılması Gebze Belediyesine Altın Karınca Belediyecilik ödülünü getirdi.

ÖDÜLLÜ SEMT MEYDANLARI

Gebze Merkezinde Akse sapağı, Köşklüçeşme ve Total kavşağında bulunan trafolarda yıkılarak yerine mini semt meydanları kazandırılmasının ardından, Çarşı Camii ve Çarşı Hamamı önlerinde bulunan trafolarda yeraltına alındı ve bu bölgede estetik bir görüntüye kavuştu. Gebzeye yakışır tesislerin yapılmasını sağlayan SEDAŞ Gebze için yaptığı yatırımları ile enerjinin müşterilerine daha kaliteli dağıtımını hedeflerken, Belediyenin çalışmaları ile SEDAŞ'ın bu disiplinli ve artı değer katan yatırım çalışmaları birleşince Gebze Belediyesi Altın Karınca Belediyecilik ödülünü aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Ödül Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement