Sefa Sirmen: Kazanan CHP Olacak - Son Dakika
Güncel

Sefa Sirmen: Kazanan CHP Olacak

Sefa Sirmen: Kazanan CHP Olacak

CHP'nin Kocaeli'de bugün İzmit Belediye Başkanlığı için yapacağı eğilim yoklamasına 8 aday başvurdu.

27.10.2013 15:39  Güncelleme: 14:33

3 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sefa Sirmen CHP'de ön seçimin çok hareketli ve heyecan yarattığını belirterek kazananın CHP olacağını söyledi.

8 ADAY BAŞVURDU

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Sefa Sirmen, Hikmet Erankaya, Değirmendere Belediyesi eski başkanlarından Ertuğrul Akalın, gazeteci Aysun Erenkaya, avukat Fatma Kaplan Hürriyet, Avukat ve eski baro başkanı Fahri Örengül, Prof.Dr. Cüneyt Özkürkçügil ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) eski başkanı Diş hekimi Hakan Tanta aday adayı oldu. Sabah erken saatlerde lise bahçesi partililerin akınına uğradı.

"ÇOK HAREKETLİ GEÇİYOR"

Sefa Sirmen CHP de ön seçim çok hareketli bir hal aldı ve heyecan yarattı., Partililer ayakta ve büyük bir sorumluluk bilince içersinde yaklaşık 2 aydır seçim kampanyası götürüldü barış içersinde centilmence. Bugün çok güzel bir ortamda oy kullanılıyor. Akşama inşallah CHP kazanacak. Burada kazanan kaybeden olan bir seçim değil bu. Partimiz adına hayırlısı olacak." diye konuştu.

SADECE MHP'NİN ADAYI BELLİ

Kocaeli'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak şu ana kadar sadece MHP, eski milli futbolcu Saffet Sancaklı'yı açıkladı. Diğer siyasi partiler büyükşehir adaylarını daha sonra açıklayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sefa Sirmen: Kazanan CHP Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement