'Şehir Eşkiyaları' Kamerada - Son Dakika
Güncel

'Şehir Eşkiyaları' Kamerada

\'Şehir Eşkiyaları\' Kamerada

Adana'nın Kozan ilçesinde yüzleri maskeli olan iki kişi, girdikleri kafeye benzin döküp ateşe verdi.

19.02.2012 10:59  Güncelleme: 13:11

Adana'nın Kozan ilçesinde yüzleri maskeli olan iki kişi, girdikleri kafeye benzin döküp ateşe verdi. Gece geç saatlerde meydana gelen olay, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay; Hacıuşağı Mahallesi Yukarı Çarşı Caddesi üzerinde yer alan bir kafede meydana geldi. Gökhan Yalçın'a ait olan kafeye gece saat 01.40 sularında gelen ve yüzleri maskeli olan 2 kişi, pet şişedeki benzini işyerine döküp ateşe verdi. Yaşananlar, kafenin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenirken, kimliği henüz tespit edilemeyen zanlılarsa olay yerinden hızla ayrıldı. Yangını fark eden mahalle sakinleriyse durumu önce itfaiyeye, sonra da polise bildirdi. Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye, alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Polis bölgede kapsamlı bir çalışma yaparken, işyerindeyse maddi hasar meydana geldi.

İşyeri sahibi Gökhan Yalçın, hiç kimseyle arasında herhangi bir husumet olmadığını, bu nedenle de işyerinin yakılmasına bir anlam veremediğini söyledi. Saldırı kimlerin gerçekleştirdiği konusunda hiçbir bilgisi olmadığı gibi yaşananların kendisini adeta şoke ettiğini anlatan Yalçın, "Beni istemeyenlerin beni çekemeyenlerin vermiş olduğu zarar diye düşünüyorum. Güvenlik kamerası kayıtlarında 2 şahsın geldiği ve ellerindeki pet şişelerde yer alan benzini döküp, kafeyi ateşe verdikleri görülüyor. Zanlıların en kısa sürede yakalanıp, adalet önüne çıkartılmasını istiyorum" dedi. Polis, olayla ilgili yakın çevrede bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye alırken, başlatılan soruşturmanın da sürdürüldüğü bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Şehir Eşkiyaları' Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement