Şehir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Güncel

Şehir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Şehir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

Haftalık olarak yayınlanacak olan Elazığ Şehir Gazetesi, bugün Elazığlılarla buluştu.

05.08.2015 16:26  Güncelleme: 16:27

Elazığ'ın kadim problemlerine çözüm bulmak ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yayın hayatına başladıklarını açıklayan Elazığ Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Hakan Esen; 12 sayfadan oluşan gazete kadrolarının Yazı İşleri Müdürü Cemal Geç ve Spor Müdürü Mustafa Ülker'den oluştuğunu duyurarak; köşe yazarlarının Ahmet Paki Kaymaz, Rüstem Kadri Septioğlu, Yılmaz Bulut, Celalettin Harputi, Mustafa Ülker'den oluştuğunu vurguladı.

Bir hafta içerisinde Elazığ'da yaşanan gelişmelerin haftalık gazetelerinde detaylı değerlendirilip irdeleneceğini ve sayfalarında geniş yer bulacağını kaydeden Elazığ Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Hakan Esen; "Siz değerli okurlar, derdi olanların gazetesiyle ilk sayısından itibaren devalara yelken açılacak, bu şehirde 'kayıp ve yitik' bir şehrin hikayesiyle geleceğe köprüler kuracak, mazi-hal ve istikbali bir anda yaşayarak zamanı yudumlayacaksınız. Huzurun rengine aşina memlekete topraklarından fışkıran değerlerimizle tanışacak, mutluluğun adını koyup hayatın şifrelerine dair ipuçlarıyla serfiraz olacaksınız. Modern zamanların 'huzur' adacıklarını uzaklarda değil, hemen yanı başımızdaki problemlerin orta yerinden çıkarmanın zevkini birlikte yaşayarak kendinizle tanışacak ve kabuktan öze doğru derin bir nefesle tefekkür kıvılcımlarına merhaba diyeceksiniz. Bizler maziyle kurulacak tüm köprülerin diğer ucundan bizlere seslenen geleceğe ait nesillere beklentilere cevap vereceğimiz 'Şehir Gazetesi'nde yakın komşu il ve ilçelerimizle kopmaz bağlar oluşturarak başka bir köprüyle yine başka kapılar aralayacağız. Bu noktada vazife-i asliyemiz, bugüne kadar halının altına süpürülmüş geleceğe ait sorunlarımızı ve yükseliş şifrelerimizi birlikte aydınlığa çıkartmak ve şehir aralıklarından bizlere gülümseyen gerçeklerimizi fark ederek güvenle yarınlara bakabilmektir. Altı diri üstü ölü bir şehirden farksız, semalarında nice güzelliklerle özgürlüklerin cıvıldaştığı bir zamanların kayıp şehri olmak istemiyoruz. 'Hayırlı olsun' diyerek niyetlerimizle mütenasip akıbetlere bu yönde bir daha 'Merhaba' derken, sizleri 'Şehir'imizle başbaşa bırakıyoruz. Muhabbetle…" dedi.

EBMC BAŞKANI KOCA: "ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Cemiyetleri bünyesine 12'nci gazetenin katılmasından dolayı mutlu olduğunu açıklayan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Başkanı Nafiz Koca ise; Şehir Gazetesi'nin Elazığ'a hayırlı olmasını diledi. Elazığ Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Hakan Esen'in şehrin problemlerine haftalık olarak yeni bir bakış açısı katacağına dikkat çeken EBMC Başkanı Koca; şehir adına kazanım olan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Hakan Esen'e de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Gazetesi Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement