Şehirde Ne Varsa Köyümüzde de Var - Son Dakika
Güncel

Şehirde Ne Varsa Köyümüzde de Var

Şehirde Ne Varsa Köyümüzde de Var

Ramazan öncesinde Kandıra'nın büyük köylerini dolaşan Başkan Vekili Özak'a, Muhtarlardan hizmet teşekkürü yağdı.

23.07.2012 18:52  Güncelleme: 18:49

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra'nın nüfus ve hane sayısı olarak en büyük 6 köyünü dolaştı. Ziyaret ettiği köylerde muhtarlar ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Vekili Özak, Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra köylerini tamamen elden geçirdiğini söyledi. Muhtarlar ise Büyükşehir Belediyesinin destekleri sayesinde köylere hizmet yağdığını vurguladı. Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener, "Şehirde ne varsa benim köyümde olduğu gibi diğer köylerde de mevcuttur" dedi.

BÜYÜK KÖYLERE ZİYARET

Başkan Vekili Özak, Ramazan ayı öncesinde, Kandıra'nın Safalı, Bağırganlı, Hacımazlı, Beylerbeyi, Antaplı, Bollu köylerine konuk oldu. Ziyaretlerde Büyükşehir'in köylerde görevlendirdiği ve köylülere ücretsiz olarak hizmet veren ziraat mühendisleriyle veterinerler ve Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı görevliler de hazır bulundu.

BAŞKAN'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Başkan Vekili Özak'ın Kandıra'nın köylerine düzenlediği ziyaret programında Safalı Köyü Muhtarı Tevfik Birim, Bağırganlı Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz, Hacımazlı Köyü Muhtarı Mustafa Dinç, Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener, Antaplı Köyü Muhtarı Hüseyin Girgin, Bollu Köyü Muhtarı Hüseyin Serik hazır bulundu. Başkan Vekili Özak, ziyaret ettiği köylerde muhtarlar ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Muhtarlar Başkan Vekili Özak'a Büyükşehir Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun köylerine verdiği destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ÖZAK: TÜM KÖYLERDE ÇALIŞIYORUZ

Köylerde yaşayan ve hayatını sürdüren vatandaşların hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyleyen Başkan Vekili Özak, gittiği köylerde tarım, hayvancılık ve ziraatla uğraşan köylülerle sohbet etti, çiftçilerle görüş alışverişinde bulundu. Köylerde yapılacak çalışmaları yerinde görmek, muhtarlar ile vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunmak amacıyla köyleri dolaşan Özak 'Köylerdeki çalışmalarımız Kocaeli'nin tamamında devam ediyor. Kocaeli'nin tüm köylerinde Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları var'' ifadesini kullandı. Muhtarlar ve köylüler de ziyarette Başkan Vekili Özak'a köylerinin ihtiyaçlarını dile getirdi.

YENER "ŞEHİRDE NE VARSA KÖYÜMDE VAR"

Kandıralı muhtarlar adına konuşan Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener, "Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. 'Şehirde ne varsa köyde de o olacak' sözünün kanıtı burada. Şehirde ne varsa benim köyümde olduğu gibi diğer köylerde de mevcuttur. Kocaeli nasıl Türkiye' de bir incisi ise bizim köylerimiz de Türkiye'de hatta Avrupa da bile örnek gösterilen köyler olacak. Bizlere destekçi olan işlerimizi kolaylaştıran ve faydası olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehirde Ne Varsa Köyümüzde de Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement