Şehit Annelerinin Buruk Günü - Son Dakika
Güncel

Şehit Annelerinin Buruk Günü

Şehit Annelerinin Buruk Günü

Anneler Günü, Osmaniye'de değişik kutlamaya sahne oldu.

13.05.2012 14:29

Anneler Günü, Osmaniye'de değişik kutlamaya sahne oldu. Şehit anneleri şehitlikteki çocuklarının mezarlarını ziyaret etti. Anneler Günü'nü buruk kutlayan şehit anneleri gözyaşlarını tutamadı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Anneler Günü dolayısıyla Osmaniye Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlik ziyaret edildi. Hafız Bilal Hoca'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Alibeyli Cami İmam Hatibi Yunus Çetinkaya'nın yaptırdığı duanın ardından şehit mezarları ziyaret edildi.

Çetinkaya, şehitlerin 70 kişiye şefaatte bulunacağını ve bunların başında şehit annelerinin geldiğini söyledi. Şehit evlatlarının mezarlarına çiçek bırakıp dua eden şehit anneleri

evlatlarından yoksun kutladıkları Anneler Günü'nü buruk geçirdiler. Evlat hasreti çeken şehit anneleri zaman zaman gözyaşlarını tutamayarak duygulu anlar yaşadı.

Terör olaylarında şehit düşen Binbaşı Adil Karagöz'ün annesi Fatma Karagöz, oğlunun mezarı başında dua ederek, "Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizler de bizim evlatlarımızsınız, çok sağolun" diye konuştu.

Derneğin Başkanı Durmuş Öksüz ise, "Bugün Anneler Günü. Şehit annelerimizin oğulları gelemediği için kendilerini oğullarını ziyarete getirdik. Aynı zamanda rahmetli olan şehit anneleri de var onların da mezarlarını ziyaret ettik. Tüm annelerin ellerinden öpüyor ve Anneler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Ziyarete şehit eşleri ve çocukları da katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Annelerinin Buruk Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement