Şehit Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şehit Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker, Son Yolculuğuna Uğurlandı

18.07.2016 15:35

Darbe girişimi sırasında arkadaşlarına yardıma giden ve açılan ateş sonucu şehit olan Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker (39), memleketi Yozgat’ın Yerköy ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Darbe girişimi sırasında arkadaşlarına yardıma giden ve açılan ateş sonucu şehit olan Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker (39), memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Serkan Göker'in cenazesi Ankara'dan Yozgat'ın Yerköy ilçesine getirildi. Molla Hüsrev Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Göker'in cenazesi ilçe şehitlik mezarlığında toprağa verildi.

Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker'in iki yıl önce mesleğe ara verdiği, yapılan darbe girişiminin ardından Ankara'da bulunan arkadaşlarına yardımcı olmak için gittiği ve saldırı sonrası şehit düştüğü belirtildi. Göker'in, evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Eski Özel Harekat Polisi Serkan Göker, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement