Şehit Komandonun Köyü, Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Şehit Komandonun Köyü, Gözyaşlarına Boğuldu

Şehit Komandonun Köyü, Gözyaşlarına Boğuldu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Bursalı komando er Süleyman Güleç'in köyü gözyaşlarına boğuldu.

03.09.2012 12:08

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Bursalı komando er Süleyman Güleç'in köyü gözyaşlarına boğuldu. Cuma gecesi operasyondan döndüğünü babasına telefonla haber veren ve 'diken üstündeyiz' diyen 21 yaşındaki Süleyman Güleç'in yakınları, iğneyle ayakta durmaya çalışıyor.

Acı haber, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, sağlık görevlileri nezaretinde İznik'in Müşküle köyünde oturan baba Halil Güleç ve anne Canan Güleç'e verildi. 8 aylık asker olan komando Süleyman Güleç'in annesi fenalaşınca, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şehadet haberinin ardından taziyeleri kabul eden ve iğneyle ayakta duran 3 çocuk babası Halil Güleç, Cuma günü operasyondan döndüğünde oğluyla görüştüğünü belirterek, "Operasyondan yeni döndüğünü söylemişti. Taburda olduğunu anlattı. Ancak diken üstünde olduklarını söylüyordu" dedi.

Köy sakinleri ise terörün bitirilmesini ve acıların sona ermesini isterken, şehit Güleç'in yarın askeri törenle toprağa verileceği öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Komandonun Köyü, Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika


Advertisement