Şehit Pilot Üsteğmen Acar'ın Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Pilot Üsteğmen Acar'ın Baba Evine Ateş Düştü

Düşen askeri helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın anne ve babası, kazanın ardından Kuşadası'ndan Ankara'ya gitti.

17.12.2013 20:37  Güncelleme: 20:57

Ankara'ya 30 kilometre uzaklıktaki Bala yol ayrımı yakınlarında eğitim uçuşlarının yapıldığı bölgede düşen S-70 Sikorsky tipi helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın anne ve babasının Kuşadası'nda yaşadığı, kazanın ardından Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

Helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın şehit düştüğü haberinin anne Özcan Acar ile baba Mümin Acar'ın kaldığı Kadınlar Denizi Mahallesi Gerçek Sitesi'ne ulaşmasıyla büyük acı yaşandı.

İlçedeki bir eczanede çalışan baba Mümin ile anne Özcan Acar'ın, haberi almalarının ardından uçakla Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

Öte yandan, şehit haberinin duyulmasının ardından ailenin kaldığı evin önüne Türk bayrağı asıldı. Evde bulunan Acar'ın akraba ve komşuları gözyaşlarına hakim olamadı.

Ankara'da öğretmenlik yapan Fatma Acar ile evli şehit Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın cenazesinin, memleketi Söke'de defnedilmesi bekleniyor.

Şehit Pilot Üsteğmen Acar\'ın Baba Evine Ateş Düştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Pilot Üsteğmen Acar'ın Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement