Şehit Polis İçin Hüzünlü Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis İçin Hüzünlü Tören

Şehit Polis İçin Hüzünlü Tören

Kars'ta şehit olan polis memuru Salman Polat için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

10.08.2012 19:21  Güncelleme: 09:16

Kars'ta bu sabah sigara kaçakçıları tarafından vurularak şehit olan polis memuru Salman Polat için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Gözyaşlarının sel olduğu törende vatandaşlar, polis memurunu şehit eden sigara kaçakçılarına lanet okudu. İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, polis memuru Önder Polat'ın vuran canilerin hak ettiği cezayı alacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, "Hepiniz bildiği gibi bugün sabah saat 04.00'de Salman'ın da bulunduğu 4617 nolu ekibimiz şüpheli bir aracı tespit ediyor. Her kesin uyuduğu herkesin sahura kalktığı sırada ve gönül rahatlığıyla uyuduğu bir zamanda arkadaşlarımız Kars'ta hırsız var mı? Her hangi bir arsız var mı diye dolaşırken bir Ford Transit marka araçtan şüpheleniyorlar. Durması için ikaz ediyorlar. Fakat iki şahıs, iki kendini bilmez densiz şahıs durmuyor. ve arkadaşlar ile birlikte yarım saat bunları durdurmak için bariyerler kuruyorlar. Hem sesli hem de ikaz olarak siren çalıyorlar. Fakat arkadaşlar bunları Mesut Yılmaz Parkı'nda durduruyor ve orada bir çatışma çıkıyor. Sevgili Salman Polat kardeşimiz şehit oluyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından duaların okunmasıyla birlikte şehit polis memuru Salman Polat omuzlara alınarak tekbir sesleri arasında ambulansa taşındı. Ambulansa konulan şehit polisin naaşı, gözyaşları arasında memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Şehit polis için düzenlenen törene; Vali Vekili Karahan Daştan, Belediye Başkanvekili, protokol üyeleri polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis İçin Hüzünlü Tören - Son Dakika


Advertisement