Şehit Polisin Yalova'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Yalova'daki Evine Ateş Düştü

Şehit Polisin Yalova\'daki Evine Ateş Düştü

Erzurum'da şehit olan polis memuru Suat Orak'ın Yalova'daki baba ocağına ateş düştü.

04.01.2012 15:35

Erzurum'da şehit olan polis memuru Suat Orak'ın Yalova'daki baba ocağına ateş düştü. Bayraklarla donatılan şehit polisin evi ziyaretçi akınına uğradı.

Erzurum'da eşini rehin alan şizofreni hastasına müdahale ederken göğsünden bıçaklanarak şehit olan polis memuru Suat Orak, arkasında acı bir hikaye bıraktı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Suat Orak'ın 3 yıl boyunca öğretmen olmayı beklediği ancak tayini çıkmayınca polis olmaya karar verdiği ortaya çıktı. 4 yıl önce polis olan Suat Orak'ın Bursa'da çevik kuvvette görev yaptıktan sonra şark görevi için Erzurum'a tayin edildiği, 1.5 yıldır evli olduğu eşinin ise bebek beklediği

öğrenildi.

Orak'ın şehit düştüğü haberi, memleketi Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki yakınlarını üzüntüye boğdu. Bayraklarla donatılan şehit polisin evi, taziye için gelenlerin akınına uğradı.

Şehit polisin amcası Hilmi Orak, gözyaşları içinde, "İçimize ateş düştü. O öğretmen olacaktı ama ataması yapılmayınca polis oldu. 4 yıldır polislik yapıyor. Biz izne gelmesini beklerken tabutla dönüyor" dedi.

Şehit polis Suat Orak, yarın Yalova Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Yalova'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement