Sekizİstanbul ve "Amuse Bouche" - Son Dakika
Güncel

Sekizİstanbul ve "Amuse Bouche"

Sekizİstanbul ve "Amuse Bouche"

Sekizİstanbul Food&Bar, Jale Hürdoğan'ın sıradışı moda performansının ilk etabı olan Amuse Bouche'un sponsorları arasında yer alıyor

12.10.2012 10:47

Sekizİstanbul Food&Bar, Jale Hürdoğan'ın sıradışı moda performansının ilk etabı olan Amuse Bouche'un sponsorları arasında yer alıyor. Ünlü şeflerin mönüye geçmeden önce misafirlerine sunduğu tek lokmalık "Ağızda Hoşluk" anlamına gelen "Amuse Bouche"lar, öncelikle iştah okşarken, şefin maharetini ve stilini de gösteren, "Nouvelle Cuisine"/yenilikçi mutfağın önemli örneklerindendir.

İFW'de ilk solo defilesini sergileyecek olan Hürdoğan, yemeğe ve "Nouvelle Cuisine"e duyduğu ilgiyi, yapmayı planladığı üçlemenin ilk ayağı olan "Amuse Bouche" '13 Yaz Koleksiyonu ile başlatıyor. Moda severlerin görme ve dokunma duyularının yanında tatma hislerine de hitap etmeyi istiyor.

Defile koreografisi moda dünyasının duayen ismi Uğurkan Erez, styling ise Hakan Öztürk tarafından yapılacaktır. Defile için özel olarak kurgulanan kısa film ünlü prodüksiyon şirketi "Shortcut" tarafından çekildi. Defilenin sponsoru, Sekizİstanbul Oteli ve ünlü şef Maksut Aşkar'ın da işletmecilerinden biri olduğu "nouvelle cuisine"in yeni örneklerinden Sekizİstanbul Restaurant'ıdır. Defile projesi kapsamında Sekizİstanbul'da yapılan özel çekim Adil Gültekin tarafından gerçekleştirildi.

İstanbul Fashion Week 2012 kapsamındaki Jale Hürdoğan defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB)'in organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenlenmekte olup, 13 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 14:00'te Antrepo'da gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sekizİstanbul ve 'Amuse Bouche' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement