Selçuk Bayraktaroğlu Libya Komutanını Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selçuk Bayraktaroğlu Libya Komutanını Kabul Etti

Selçuk Bayraktaroğlu Libya Komutanını Kabul Etti
02.04.2026 17:27

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Libya Kara Kuvvetleri Komutanı Mousa'yı kabul etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Libya Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ibrahim Mousa'yı kabul etti.

Genelkurmay Başkanlığı'nın NSosyal hesabından yapılan paylaşımda, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel'in resmi davetlisi olarak Ankara'da bulunan Libya Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ibrahim Mousa'yı kabul etti. Kabulde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel de yer aldı." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, ziyarete ilişkin fotoğraflar da yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Selçuk Bayraktaroğlu Libya Komutanını Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement