Selfie Çeken Şehzade Olayında Gözaltına Alınan 2 Kişi Serbest - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selfie Çeken Şehzade Olayında Gözaltına Alınan 2 Kişi Serbest

13.05.2015 13:04

Amasya’da ‘selfie çeken şehzade heykeli’nin telefon ve kılıcını kıran 2 şüpheli gözaltına alındıktan sonra ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Amasya'da 'selfie çeken şehzade heykeli'nin telefon ve kılıcını kıran 2 şüpheli gözaltına alındıktan sonra ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İfadesinde selfie çeken şehzade heykelini sosyal paylaşım sayfalarında görünce gece heykelin bulunduğu alana gittiğini anlatan B.Ç.'nin, telefona bakmak için yakından incelemek isteyip elini uzattığı esnada birden telefonun ortadan ikiye kırıldığını ve herhangi bir kastının olmadığını söylediği öğrenildi.

Kılıcı incelemek için yakından temasta bulunduğunu belirten O.C.'nin ise, "Şehzadenin kılıcı elimde kaldı. Daha önceden sanki kırılmış ve ben bakarken de benim elimde kaldığını düşünüyorum. Herhangi bir siyasi oluşumun içerisinde değilim ve kesinlikle bu olayda kastım yoktu" dediği belirtildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selfie Çeken Şehzade Olayında Gözaltına Alınan 2 Kişi Serbest - Son Dakika


Advertisement