Sema Güral Sürmeli Raikkonen İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika
Güncel

Sema Güral Sürmeli Raikkonen İçin Kolları Sıvadı

Sema Güral Sürmeli Raikkonen İçin Kolları Sıvadı

Sema Güral Sürmeli tasarımı dev nazar boncuğu Kimi Raikkonen'e şans getirecek.

25.12.2012 13:50

Formula 1 pilotu Kimi Raikkonen, geçen hafta İstanbul'da gerçekleşen FIA Töreni'nde geceyi sunan Ece Vahapoğlu'ndan nazar boncuğu istemişti. Vahapoğlu ile yakın arkadaş olan Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, özel bir nazar boncuğunu Raikkonen'e yollamak için kolları sıvadı.

Sema Güral Sürmeli'nin Swarovski taşlarla süslenmiş cam üzeri el işçiliği ile özel tasarladığı dev nazar boncuğu Kimi Raikkonen'in ülkesine gönderildi.

Formula 1 pilotu Kimi Raikkonen, geçen hafta İstanbul'da gerçekleşen FIA Töreni'nde geceyi sunan Ece Vahapoğlu'ndan nazar boncuğu istemişti.

Kimi Raikkonen, 7 yıl önce Ece Vahapoğlu'nun hediye ettiği nazar boncuğunun etkisinin geçtiğini ve yeniden bir nazar boncuğu istediğini söyleyince, Vahapoğlu ile yakın arkadaş olan Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, özel bir nazar boncuğunu Raikkonen'e yollamak için kolları sıvadı.

Sema Güral Sürmeli'nin Swarosvki taşlarla süslenmiş cam üzeri el işçiliği ile özel tasarladığı dev nazar boncuğu Kimi Raikkonen'in ülkesine gönderildi.

Şanslı nazar boncuğu

2005 yılında düzenlenen Formula 1 İstanbul Grand Prix'sinde Kimi Raikkonen'in yarışı birinci bitirmesi sonucunda, ona nazar boncuğu hediye eden Ece Vahapoğlu'nun şansına inanılmıştı. Yıllar sonra yeniden karşılaşan Kimi Raikkonen ile Ece Vahapoğlu'nun arasında geçen sahnede ilginç bir diyalog yaşandı. Geceyi İngilizce sunan Vahapoğlu, Kimi'ye "Sana yıllar önce İstanbul'da verdiğim nazar boncuğu hala işe yarıyor gibi görünüyor, bak bu sezonu da 3. bitirdin" şeklinde mikrofon uzatmıştı. Raikkonen ise gülümseyerek "Evet nazar boncuğun gerçekten işe yaradı, ama aradan 7 yıl geçti ve etkisini kaybediyor gibi görünüyor. Daha büyük başarılar için senden yeniden bir nazar boncuğu istiyorum" demişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sema Güral Sürmeli Raikkonen İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement