Şems Severler İmza Gününde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şems Severler İmza Gününde Buluştu

Şems Severler İmza Gününde Buluştu

Hz.Mevlana'nın yoldaşı Şems'in iki yazarı Sinan Yağmur ve Faruk Dilaver, Şems sevenlerle İnkilap Kitapevi'nde bir araya geldi.

30.09.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hz. Mevlana'nın yoldaşı Şems'in iki yazarı Sinan Yağmur ve Faruk Dilaver, Şems sevenlerle İnkilap Kitapevi'nde bir araya geldi. Destek Yayınları tarafından düzenlenen imza gününde Yağmur ve Dilaver, son kitaplarını sevenleri için imzaladı.

Destek Yayınları, Hz. Mevlana'nın doğum günü nedeniyle özel bir alışveriş merkezinde bulunan İnkilap Kitapevi'nde imza günü düzenledi. İmza gününe Hz. Mevlana'nın yoldaşı Şems'in iki yazarı Sinan Yağmur ve Faruk Dilaver katıldı. İmza gününde Sinan Yağmur "Aşkın Gözyaşları" ve "Aşka Yolculuk", Faruk Dilaver de "Gel Ey Şems" ve "Gönül Bahçesi" kitaplarını imzaladı. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yazarlar, adeta imza atmaktan yoruldu. Gördükleri ilgi nedeniyle oldukça memnun kalan yazar Sinan Yağmur, "Aşk yolunda yürek mürşidi ile yürür. Ayakta, seste, solukta mürşittir. Mevlana'nın mürşidi Şems oldu. Bizim de mürşidimiz gönlümüze dokunan yazarlarımız, yarenlerimiz oldu" dedi.

Yazar Faruk Dilaver ise, "Mevlana'nın aşık veli olduğunu belirterek, Şems Mevlana'yı sevmekle aşık veliyi maşuk veli yaptı. Benim ilk kitabımı 2002 yılında yayınlamıştı. Yıllar sonra bu uğraşa kendi çapımızda devam ederken Destek Yayınevi bizi keşfetti. Bize destek verdi. Şems'in kitabını yeni bir vizyon olarak, yeni bir kimlikle baskıya verdik. Bugün gördüğümüz ilgi bizi çok mutlu etti" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şems Severler İmza Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement