Şemsettin Civelek, EBMC'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şemsettin Civelek, EBMC'yi Ziyaret Etti

Şemsettin Civelek, EBMC\'yi Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Şemsettin Civelek, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret etti.

28.10.2013 11:31

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Şemsettin Civelek, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Nafiz Koca'ya ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret eden Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Şemsettin Civelek'e teşekkür eden Cemiyet Başkanı Nafiz Koca, cemiyet çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Adaylık süreci hakkında konuşma yapan Civelek, Gülümse Elazığ sloganıyla, içinde ırmaklar akan yemyeşil metropol bir kent oluşturmak için yola çıktığını ifade etti.

Kendini ve kentini sürekli geliştiren belediyecilik anlayışıyla 2014 yerel yönetim seçimlerine hazırlandıklarını aktaran Civelek, "Amacım 2014 yerel yönetim seçimlerinde, Ak partimizin Elazığ'da % 90'lar seviyesinde oy almasını sağlamak ve dünya lideri başbakanımıza layık olmaktır. Hedefim, Keban barajından getirilen suyun kanallar (su kemerleri) ile içinde ırmakların aktığı, oluşturulan yapay göletlerin etrafında park ve bahçelerin olduğu, hafif raylı sistemlerin ulaşımda kullanıldığı, alt ve üst yapının tamamlanmış olduğu, sınırları kuzeyde Keban baraj gölüne, batıda Baskil ve Keban ilçelerine, güneyde Sivrice ilçesine, doğuda Gülüşkür Köprüsü'ne ulaştığı ve eğlence, spor, rekreasyon alanları, yürüyüş yolları ile ibadethanelerin yer aldığı, eğitim, sağlık ve kültürel aktivitelerin yoğun olduğu, sanayi ve ticaretin geliştiği, yaşayanların mutlu olduğu, yemyeşil metropol bir kent oluşturmaktır." dedi.

Cemiyet Başkanı Nafiz Koca ise, Şemsettin Civelek'in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Civelek'e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şemsettin Civelek, EBMC'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement