Serada Kenevir Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Serada Kenevir Operasyonu

Serada Kenevir Operasyonu

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesinde düzenlenen operasyonda serada yetiştirilmiş 107 kök kenevir ve bir av tüfeği ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

13.06.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesinde düzenlenen operasyonda serada yetiştirilmiş 107 kök kenevir ve bir av tüfeği ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Bucak İl jandarma Komutanlığı'na Kocaaliler İlçesi'nde yasadışı kenevir ekimi yapıldığına ilişkin ihbarda bulunuldu. İhbarı değerlendiren kaçakçılık Timi operasyon başlattı.

Kocaaliler Beldesi'nde operasyon düzenleyen Jandarma Ekipleri, beldede yaşayan M.A. ve T.A. isimli şahısların müstakil evi ve çevresinde arama yaptı. Jandarma Ekipleri aramada, evin bahçesinde bulunan serada yetiştirilmiş 107 kök kenevir ile 1 av tüfeği ele geçirdi. Ele geçirilen 107 kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bucak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından imha edildi.Gözaltına alınan M.A. ve T.A isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Serada Kenevir Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement