Seri Kapkaççılar Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seri Kapkaççılar Yakalandı

Seri Kapkaççılar Yakalandı
19.09.2013 15:12  Güncelleme: 15:27

Antalya'da 5 günde 6 kapkaç ve 1 gasp olayına karışan 19 yaşındaki Ender A. ile aynı yaştaki Eray Y. kullandıkları çalıntı motosiklet ile yakalandı.

Antalya'da 5 günde 6 kapkaç ve 1 gasp olayına karışan 19 yaşındaki Ender A. ile aynı yaştaki Eray Y. kullandıkları çalıntı motosiklet ile yakalandı.

Kent merkezindeki 3 ilçede 9- 13 Eylül tarihleri arasında 6 kapkaç ve 1 gasp olayının gerçekleşmesinin ardından mağdurların ifadelerine başvuran polis, şüphelilerin eşkallerini belirledi. Kapkaççıların olaylarda kullandıkları motosikletleri, bölgedeki tamircilerden yola çıkarak araştıran ekipler, 20 isim belirledi. Sabıka kayıtlarının incelenmesi ve fiziki takibin ardından şüphelilerin bir fırında çalışan Eray Y. ve Ender A. olduğu anlaşıldı. Dün akşam saatlerinde plakası belirlenen motosiklet ile seyir halindeyken gözaltına alınan iki şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne getirildi.

KADINI YERDE SÜRÜKLEDİLER

Sorguya alınan iki şüphelinin, İstanbul'dan tatile gelen kadın radyocu N.Y'nin çantasını çaldıkları, geçen Cumartesi günü ise oğluyla gezerken çantasını vermek istemeyen Nuray Ç.'yi yerde sürükleyerek yaralanmasına neden olan kişiler oldukları belirlendi.

ÇALINTI PLAKA TAKMIŞLAR

Şüphelilerin çaldıkları iki motosiklete, polis kontrolünde sorun yaşamamak için, aynı model çalıntı motosiklet plakalarını taktıkları anlaşıldı. 5 günde 1500 lira para ve ziynet eşyası toplayan şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seri Kapkaççılar Yakalandı - Son Dakika


Advertisement