Sevgililer Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sevgililer Günü

14.02.2016 11:50

Babaeski'de Sevgililer Günü dolayısıyla konser düzenlendi.

Babaeski'de Sevgililer Günü dolayısıyla konser düzenlendi.

Babaeski Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Hacı Hasan Mahallesi hal dükkanları önünde konser düzenlendi.

Etkinliğe katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Güleç, vatandaşların Sevgililer Günü'nü kutlayarak, karanfil dağıttı.

Güleç, konser öncesi yaptığı konuşmada, Sevgililer Günü'nün ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

İnsanların birbirine duyduğu sevgiyi söylemeyi hiçbir zaman ertelememesi gerektiğini belirten Güleç, "Sevmek, aşkla bağlanmak güzel bir duygudur. Sevgi demek sadece eşe, aileye olan sevgi değildir. Sevgi demek doğduğun, büyüdüğün ve yaşamakta olduğun kentini, kentinin insanlarını sevmek, onlara gönülden bağlı olmak demektir. Sevginin açtığı kapıdan güzellikten başka, aşktan başka hiçbir şey geçemez. Sevgi paylaştıkça çoğalabilir duygulardan biridir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Grup Servis, konser verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü - Son Dakika


Advertisement