Sevgilisini Pompalı Tüfekle Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sevgilisini Pompalı Tüfekle Öldüren Zanlı Tutuklandı

Sevgilisini Pompalı Tüfekle Öldüren Zanlı Tutuklandı

Kütahya'da tartıştığı sevgilisi 22 yaşındaki Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 24 yaşındaki İbrahim Keskin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

04.02.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da tartıştığı sevgilisi 22 yaşındaki Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 24 yaşındaki İbrahim Keskin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Keskin, "Eski sevgilimden bana mesaj gelince tartıştık. Bana 'Ben de seni en yakın arkadaşınla aldatacağım' deyince kan beynime çıktı" dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki Trafik Eğitim Parkı pisti önünde dün meydana gelen olayda, İbrahim Keskin ile sevgilisi Azime Erdoğmuş, yanlarında 2 arkadaşıyla birlikte otomobille giderken aralarında tartışma çıktı. Otomobili durduran İbrahim Keskin birlikte araçtan indiği sevgilisi Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Olaydan sonra kaçan ve kısa sürede polis tarafından yakalanan İbrahim Keskin, kiraladığı otomobille sevgilisi Azime Erdoğmuş ve 2 arkadaşıyla birlikte Yoncalı Kaplıcaları'na gittiklerini ve geceyi burada geçirdikleri söyledi. Geceleyin içki içtikleri ve 2 ay önce ayrıldığı sevgilisi telefonla aradığını anlatan İbrahim Keskin polislere "Azime benim eski sevgilimi aradığımın farkına vardı. Gece tartıştık. Sabahleyin otomobille giderken cep telefonuma eski sevgilimden mesaj geldi. Telefonu elimden alan Azime mesajı görünce bana 'Ben de seni en yakın arkadaşınla aldatacağım' deyince kan beynime çıktı. Otomobilden inince kavga etik ve ona pompalı tüfekle ateş ettim" diye konuştu.

Katil zanlısı İbrahim Keskin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Öldürülen Azime Erdoğmuş'un ise Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Çalköy'de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildiği öğrenildi. - Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgilisini Pompalı Tüfekle Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement