Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'tan Yarıyıl Mesajı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'tan Yarıyıl Mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat\'tan Yarıyıl Mesajı

Abdulkadir Çat 10 Şubat 2014'de başlayacak olan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının İkinci yarısı nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

10.02.2014 11:13

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 10 Şubat 2014'de başlayacak olan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının İkinci yarısı nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı.

Başkan Çat Bir Milletin geleceğinin eğitime verdiği önemle doğru orantılı olduğuna dikkat çekerek; "Hedefimiz vatanına, milletine ve ailesine hizmet eden hayırlı nesiller yetiştirmek için hep beraber çalışmaktır"dedi. Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT, Cumhuriyetimizin kurucusu Baş Öğretmen Atatürk'ün; 'Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hüviyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybederler' sözünü aklımızdan çıkarmadan azim ve kararlılıkla çalışmalıyız" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanlığı olarak eğitime her zaman önem verdiklerini ve gerçekleştirdikleri pek çok projenin odağında eğitimin yattığının altını çizen Başkan Çat mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Öğretmenlerimiz,

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erdemli, kendine güvenen,ulusumuza, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesindeki gayretleriniz yadsınamaz. Sizler, sevgi dolu, sabırlı, hoşgörülü birer insan olmanızın yanı sıra yenilikleri takip eden, kendini geliştiren, öğrenmeye açık eğitimciler olarak en büyük zenginliğimizsiniz. Eğitimde birinci derecede görev ve sorumluluk üstlenerek ifa ettiğiniz bu kutsal görevde hak ettiklerinizin ve emeklerinizin karşılığını alabilmeniz en büyük arzumuzdur.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Başarıyı elde etmek birden fazla faktöre bağlıdır. Sorumluluk duygusu, düzenli çalışma, azimli olma,öz güven bir arada olduğunda başarı da kaçınılmaz olacaktır. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmektir. Kendine güvenmenin yolu da okumaktan ve sağlıklı bilgi sahibi olmaktan geçer. Okumayı hayat tarzı haline getirmenin bir çok kapıyı aralayacağını unutmayınız. Kendinize bir yön çizip, hedeflerinizi belirleyerek çalışmalısınız.Biz sizlere güveniyoruz ve bugüne kadar gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınızın bundan sonra da artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz.

Değerli Anne Babalar,

Şüphesiz çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır.Onları topluma yararlı,fiziksel ve ruhsal yönden sağlıklı, kişilikli bireyler olarak yetiştirme konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir. Çocuklarımızın başarıları ile gurur duyduğunuzu , başarısızlıkları ile üzüldüğünüzü biliyoruz. Başarının bir takım çalışmasının sonucu olduğunu unutmadan çocuklarımıza destek olmalıyız. Çocuklarımızın daha iyiyi başarabilmesi için onları cesaretlendirmeli, başarıları için ödüllendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılının ikinci döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'tan Yarıyıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement