Türkiye Voleybol 2.lig B Gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Ankara'dan zaferle döndü.04.11.2012 tarihinde Voleybol Federasyonunun Beştepe Salonu'n'da Ankara PTT ile deplasmanda oynadığı maçı 3-2 alarak büyük bir başarıya imza attı.1. lige çıkma hedefinde olan Ankara PTT Spor'u kendi evinde mağlup etmeyi başaran Seydişehir Belediyesi bu yıl çıktığı 2. ligin ilk deplasmanından mutlu döndü.
Antrenör Süleyman Kılınç ve Voleybol sorumlusu Kudret Ekinci yönetimindeki Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı deplasmanda olmasına rağmen Ankara da iyi bir mücadele örneği gösterip takım ruhu ve akıllı oyunu ile rakibini mağlup etti.
Her iki takımın da maça temkinli başladığı 1. sette Ankara PTT, ilk teknik molaya 8-7 ve ikinci teknik molaya 16-14 önde girmesine rağmen Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bu seti kendi lehine çevirmeyi başararak 27-25 üstün bitirdi.
Başa baş mücadelenin sergilendiği 2. setti Ankara PTT 25-23 önde tamamladı.
3. sette ilk teknik molaya 8-5 önde giren Seydişehir Belediyesi, ikinci teknik molayı 16-15 rakibine vermesine rağmen seti 25-21 almayı başardı.
Ankara PTT'nin 25-18 aldığı 4. set ile 2-2 berabere kalan takımlar,maçın 5. uzatma setine taşınmasına neden oldular.Büyük bir mücadele ve stres içinde geçen 5. seti 15-13 Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı alırken maça da damgasını vurmuş oldu.
Maçı Kulüp Başkanı Hasan Çalı ve Belediye Spor Sorumlusu Orhan Özel Anakara'daki Seydişehir Okutma ve Yardım Derneği yöneticileri ile birlikte izleyerek Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımını yalnız bırakmadılar.
Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada, "Voleybol 2. liginde Türkiye'nin en iyi takımları arasındayız. 2. ligin bölgedeki tek temsilcisi Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı olarak ilçemizin ismini duyurmaktan ve Seydişehir'i en iyi şekilde onu temsil etmekten büyük onur duyuyoruz" dedi.
Seydişehir Belediyesi'nin bundan sonraki Tokat Niksar Belediyesi ile 11 Kasım Pazar Günü Saat 14.00 'de Seydişehir Atatürk Spor Salonunda oynayacağı maça Seydişehirli geniş spor sever kitlesinin katılması bekleniyor.
Son Dakika › Güncel › Seydişehir Belediyesi Deplasmandan Mutlu Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.