Seydişehir Galip oldu - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Galip oldu

Seydişehir Galip oldu

Futbolda iki kardeş takımın maçında gülen taraf Seydişehir Belediyesi oldu.

03.12.2012 08:42

Konya Bölgesel Birinci Amatör Küme B grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı bu hafta Seydişehir Gücü ile oynadığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Konya Şehit Süleyman Baldan Stadında 02.12.2012 pazar günü saat 10'da oynanan maçın ilk yarısı başa baş mücadele içinde geçerken her iki takım da golü bulamadı.

2. yarıda maça hızlı başlayan Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı 55.dakikada Hüseyin Çelik'in attığı golle moral buldu ve yakaladığı rüzgarla 68. dakikada Nuri Kara'nın attığı golle maçı 2-0'a taşıdı.

Maçın son dakikalarında Seydişehir Gücü Metin'in penaltı atışıyla golü bulmasına rağmen yenilgiden kurtulamadı. Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Gücünü 2-1 mağlup ederek grubunda önemli bir avantaj sağladı.

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Hakkı Değerli ve Abdullah Bayraktar'ın antrenörlüğünde Muhammet Kutlu, Sefa Şenaslan, Hasan Karaduman,Ahmet Aslan, Ömür Eğiste,Serdar Ceylan, Bekir Koyuncuoğlu, Ramazan Gökçepınar, Nuri Kara, Ramazan Aslan, Hüseyin Aslanilk on biriyle sahaya çıktı. Seydişehir Belediyesi Futbol Takımının yedek kadrosu ise Salim Babuçcu, Bilal Fartlı, Emre Sezer,Beşir Caner, Osman Çetiner, Onur Demirel ve Hamit Sütçü'den oluştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat takımı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Galip oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement