Sezgi Olgaç Performansıyla Nardis Jazz Club'ü Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Sezgi Olgaç Performansıyla Nardis Jazz Club'ü Büyüledi

Sezgi Olgaç Performansıyla Nardis Jazz Club\'ü Büyüledi

Yeni dönemin başarılı caz vokallerinden Sezgi Olgaç, uzun zamandır beraber performans sergilediği grubuyla Nardis sahnesinde muhteşem bir gecede sahne aldı.

17.07.2014 15:42  Güncelleme: 15:35

Müziğe öğrencilik yıllarında şarkı söyleyerek başlayan sanatçı Sezgi Olgaç 2004 senesinde caza yöneldi. Sibel Köse, Randy Esen ve Donovan Mixon'dan özel dersler aldı, atölyelere katıldı. 2006 Nardis Genç Caz Vokal Yarışması'nda dereceye girerek Finlandiya'daki Lady Summertime yarışmasında Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

Orient Expressions'ın Divan, Selim Demirdelen'in Dut Ağacı albümlerinde birer şarkı seslendirdi. Bu sene grubuyla İstanbul Caz Festivali Tünel Şenliği'nde beğeni toplayan Sezgi Olgaç, Nardis'te bugüne dek Önder Focan, Neşet Ruacan, Cem Aksel gibi isimlerle birçok kez sahne aldı. Bu gece grup caz standartlarından Joni Mitchell ve Paul Simon şarkılarına uzanan renkli repertuarları ve özgün yorumlarıyla Nardis Jazz Clüb sahnesini büyüleyen sanatçı performansıyla göz doldurdu. Sezgi Olgaç (vo),Emre Tankal (g),Baran Say (b),Korhan Ogan (d) eşlik ederken Nardis Jazz clüb sahnesine gelen müzikseverler muhteşem bir gece yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezgi Olgaç Performansıyla Nardis Jazz Club'ü Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement