Shutter Speed Turnesi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Shutter Speed Turnesi Sona Erdi

Shutter Speed Turnesi Sona Erdi

Redd, Gürcan Ersoy ve Mehmet Turgut'un, Shutter Speed turnesi Garajistanbul'da sona erdi!

22.04.2013 10:50

Rock müziğin aykırı gruplarından Redd ile genç soluklarından Gürcan Ersoy'un 5 ili kapsayan konserlerine Mehmet Turgut'un, sahne arkası ve konser fotoğraflarını çekerek eşlik ettiği "Shutter Speed" turnesi, İstanbul'da sona erdi! Turgut'un turne süresince çektiği fotoğrafların sergilendiği, Gürcan Ersoy ve Redd konserleriyle devam eden organizasyon; 20 Nisan 2013, Cumartesi akşamı garajistanbul'da gerçekleşti.

Ödüllü fotoğrafçı Mehmet Turgut, kendine has söylemleri ve müzikal tavırları ile rock müziğin en aykırı gruplarından Redd ve rock müziğin genç soluklarından Gürcan Ersoy'un birlikte çıktıkları Shutter Speed turnesinde ekibe eşlik ederek; Çanakkale, Edirne, Isparta, Antalya, Eskişehir ayaklarında sahne arkası ve konser anlarını fotoğrafladı.

Turnenin son ayağında, 20 Nisan 2013, Cumartesi akşamı garajistanbul'da düzenlenen etkinlikte; Turgut'un Redd ve Gürcan Ersoy konserlerinin fotoğrafları, yalnızca o güne özel olarak sergilendi. Gürcan Ersoy'un kendi şarkılarının yanı sıra cover şarkıların da yer aldığı repertuarını seslendirdiği eğlenceli gecede, Ersoy'un ardından sahneye çıkan Redd de, sevilen şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.

13 şarkıdan oluşan Pasaj Müzik etiketli 6. stüdyo albümleri "Hayat Kaçık Bir Uykudur" ile müzikseverlerin beğenisini kazanan ve hemen her konseri "sold out" olan Redd grubu; kariyerleri boyunca yükselen ivmeleri, cesur şarkıları ve sağlam performansları ile birçok üniversite tarafından ödüle layık görüldü. 2005 yılında ilk albümleri "50/50"yi yayınlayan Redd, "Kirli Suyunda Parıltılar", "Plastik Çiçekler ve Böcek", "21" ve "Prensesin Uykusu" albümleri ile "Gecenin Fişi Yok" isimli konser DVD'sini yayınladı.

ManageWorks tarafından organize edilen gecede, Redd'den önce sahne alan Gürcan Ersoy ise; "Ben ve Benim Gibi Çocukların Hakkında" adlı ilk albümünü Eylül 2011'de çıkardı. Tüm söz ve müziklerin kendisine ait olduğu albümüyle büyük beğeni toplayan Ersoy; konserlerin yanı sıra, yeni albüm çalışmalarına da devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Shutter Speed Turnesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement