Sıcaktan Bunalanlar Çözümü Deniz ve Yaylalarda Buldu - Son Dakika
Güncel

Sıcaktan Bunalanlar Çözümü Deniz ve Yaylalarda Buldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Lamas kanyonunda vatandaşların serin sularda piknik yapması,- ÇUKTOB Genel Sekreteri Burak Seçkin ile yapılan röportaj, - Vatandaşların Lamas çayı üzerinde bir birlerine su dökme görüntüsü, - Akan suyun altına serinleme görüntüsü, - Serinlemeye çalışan vatandaşların anı fotoğrafı çekmesi, - Lamas vadisi üzerindeki mesire yerinden görüntü, - Suya giren ve piknik yapan vatandaşlardan, salıncakta oynayan çocuklardan görüntü, - Serin sulara girdiğini söyleyen vatandaşlarla yapılan röportajlar, - Suda yüzen kaz ve ördeklerden görüntü, - Akan suyun altında serinleyen vatandaştan görüntü, - Su içerisine kurulan tahteravallilerde piknik yapan vatandaşlardan görüntü, - Kızkalesi'nde denize giren vatandaşlardan genel görüntü, Mersin'de sıcaktan bunalanlar çözümü deniz ve yaylalarda buldu Sıcaklığın 38 dereceyi nemin de yüzde 60'i bulduğu Mersin'de vatandaşlar serinlemek için deniz ve yaylalara akın etti.

03.08.2015 13:43

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Lamas kanyonunda vatandaşların serin sularda piknik yapması,- ÇUKTOB Genel Sekreteri Burak Seçkin ile yapılan röportaj, - Vatandaşların Lamas çayı üzerinde bir birlerine su dökme görüntüsü, - Akan suyun altına serinleme görüntüsü, - Serinlemeye çalışan vatandaşların anı fotoğrafı çekmesi, - Lamas vadisi üzerindeki mesire yerinden görüntü, - Suya giren ve piknik yapan vatandaşlardan, salıncakta oynayan çocuklardan görüntü, - Serin sulara girdiğini söyleyen vatandaşlarla yapılan röportajlar, - Suda yüzen kaz ve ördeklerden görüntü, - Akan suyun altında serinleyen vatandaştan görüntü, - Su içerisine kurulan tahteravallilerde piknik yapan vatandaşlardan görüntü, - Kızkalesi'nde denize giren vatandaşlardan genel görüntü, Mersin'de sıcaktan bunalanlar çözümü deniz ve yaylalarda buldu Sıcaklığın 38 dereceyi nemin de yüzde 60'i bulduğu Mersin'de vatandaşlar serinlemek için deniz ve yaylalara akın etti. Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Genel Sekreteri Burak Seçkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava sıcaklığının 38 dereceyi bulduğu kentte vatandaşların serinlemek için plajları doldurduğunu söyledi.Bazı vatandaşların da deniz yerine Toroslar'ın zirvesindeki yaylalara çıktığını anlatan Seçkin, "Çukurova ve özellikle Mersin sahilleri son yılların en sıcak yazlarından birisini yaşıyor. Hava sıcaklığı ve nem insanları bunaltıyor. Bu nedenle bölgemizde aşırı bir yoğunluk var. Yoğunluk sadece deniz sahillerine değil aynı zamanda vadilere ve yaylalara da sıcaktan kaçış var. Bu durum turizmcilerimizi memnun ediyor" diye konuştu.Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar da deniz yerine daha serin olan akarsu kenarlarını tercih ettiklerini söylediler.

Sıcaktan Bunalanlar Çözümü Deniz ve Yaylalarda Buldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sıcaktan Bunalanlar Çözümü Deniz ve Yaylalarda Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement