Şiddetli Yağış Tüm Yurdu Vurdu, Bodrum'u Teğet Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şiddetli Yağış Tüm Yurdu Vurdu, Bodrum'u Teğet Geçti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Yurdun önemli bir bölümünde yağmur etkisini gösterirken, Bodrum'daki sıcak ve güneşli hava yerli ve yabancı turistlerin sahillere akın etmesine neden oldu.

Yurdun büyük bölümünde sağanak yağış etkisini gösterirken Bodrum'da hafta sonu sıcak ve güneşli hava nedeniyle sahiller yerli ve yabancı turistlerle doldu.

DENİZ SICAKLIKLARI 20 DERECE ÖLÇÜLÜYOR

Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü kentte, çocuklar elbiseleri ile denize girmekten çekinmedi, turistler bol bol güneşlenip sıcak havanın tadını çıkardı.

Şiddetli Yağış Tüm Yurdu Vurdu, Bodrum'u Teğet Geçti

İKİ GÜNLÜĞÜNE TATİLE GELENLER SICAK HAVANIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Birçok turist ise su sporu yaptı, teknelerle günübirlik mavi yolculuğa çıktı. Hafta sonu için diğer şehirlerden iki günlüğüne tatile gelenler, güneşli ve sıcak havanın keyfine vardı. Bazıları sahilde jimnastik yaptı, güneşlendi.

Şiddetli Yağış Tüm Yurdu Vurdu, Bodrum'u Teğet Geçti

Otellerde kalan turistler ise havuz başlarında animasyon ekiplerinin düzenlediği su eğlencelerine ve yarışmalara katıldı. Sıcak ve güneşli havanın önümüzdeki haftada da etkisini sürdüreceği, hafta ortasında Bodrum'da hava sıcaklığının 30 dereceye kadar yükselmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.