Balıkesir Şifa Hastanesinden Sendikaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Şifa Hastanesinden Sendikaları Ziyaret Etti

Balıkesir Şifa Hastanesinden Sendikaları Ziyaret Etti

Özel Balıkesir Şifa Hastanesi yönetimi sivil toplum örgütlerini ziyarete başladı.

03.01.2014 09:06  Güncelleme: 11:24

Özel Balıkesir Şifa Hastanesi çalışmalarına hız verdi. Yeni yıla hızlı başlayan hastane yönetimi sivil toplum örgütlerini ziyarete başladı.

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Hastane Müdürlüğü görevini yürüten Barış Atikbay ve Halkla İlişkiler Müdürü Işın Gümüşyay Türk-İş İl Temsilcisi ve aynı zamanda Harb-İş Şube Başkanı Ahmet Demirer ile Belediye-İş Sendikası 2. Başkanı Hakan Keskin'i ziyaret ederek, tanıştılar.

Ziyarette Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atikbay ve Halkla İlişkiler Müdürü Işın Gümüşyay Başkan Demirer ile Keskin'in yeni yıllarını kutlayarak, hastanenin doktor kadrosu ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini belirten Barış Atikbay hastanenin her geçen gün iyi bir ivme kazandığını ve Balıkesir halkının Şifa Hastanesi'ne büyük değer verdiğini belirterek, sendikaların önemini bildiklerini ve ziyaretlere başladıklarını dile getirdi.

Sendika yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Özel Balıkesir Şifa Hastanesi'nden hizmet alan üyelerin hastaneden memnun olduklarını kaydettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Şifa Hastanesinden Sendikaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement