Siirt'te Şehit Polis İçin Camiide Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Şehit Polis İçin Camiide Mevlit Okutuldu

Siirt\'te Şehit Polis İçin Camiide Mevlit Okutuldu

Siirt'te şehit polis için camiide mevlit okutuldu SİİRT'te geçen geçen hafta PKK'lıların hücre evlerine düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Yalçın Yamaner için camii'de yatsı namazından sonra mevlit okutuldu.

23.01.2016 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te şehit polis için camiide mevlit okutuldu

SİİRT'te geçen geçen hafta PKK'lıların hücre evlerine düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Yalçın Yamaner için camii'de yatsı namazından sonra mevlit okutuldu. Mevlide katılan Yamaner'in mesai arkadaşları ve vatandaşlar dua etti.

Siirt İl Müftülüğü tarafından Ensar Camii'nde yatsı namazından sonra okutulan mevlit ve hatim duası programına, Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Müftülük Personel Şube Müdürü Zeki Dildirim, şehit Polis Memuru Yalçın Yamaner'in mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit öncesi Hz. Muhammed ve sahabelerin yaşantısından kısa kesitler anlatan Ensar Camii görevlisi Ramazan Toprak, polis memuru Yalçın Yamaner'in ulvi bir mertebe olan şehadete ulaştığını söyledi. Ramazan Toprak, Kur'an-ı Kerim'de yüce Allah'ın, 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. Fakat siz bilmezsiniz' diye buyurduğunu dile getirerek, "vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi. Ensar Camii imam hatibi İsa Utlu tarafından Kur'an-ı kerim okunmasının ardından program, Siirt'teki kuran kursu öğrencileri ve vatandaşlar tarafından daha önce okunan 27 hatim duasının yapılmasıyla sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Şehit Polis İçin Camiide Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement