Silahla Oynarken Arkadaşını Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silahla Oynarken Arkadaşını Vurdu

26.10.2014 10:52

Diyarbakır’da, tarlada silahıyla oynayan bir kişi, silahın ateş alması sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Diyarbakır'da, tarlada silahıyla oynayan bir kişi, silahın ateş alması sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, olay, Merkez Sur ilçesinin Bağıvar mahallesinde meydana geldi. 17 yaşındaki R.A., tarlayı suladığı sırada, 22 yaşındaki N.E.A isimli arkadaşı yanına geldi. Elindeki silahla bir süre oynayan N.E.A., silahı ateşlemesi sonucu 17 yaşındaki R.A.'yı kazayla yaraladı. Yere yığılan R.A. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. R.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis, N.E.A. isimli genci gözaltına alarak Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silahla Oynarken Arkadaşını Vurdu - Son Dakika


Advertisement