Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor

Silopi\'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Silopi ilçesinde Berber Mesut Bilişik, komşularını evinin bahçesinde ücretsiz tıraş ederek takdirleri topluyor.

20.04.2016 15:50  Güncelleme: 11:07

Şırnak'ın Silopi ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeni ile dışarıya çıkamayan vatandaşlar, mahalledeki berbere ait evin bahçesinde ücretsiz tıraş oluyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRÜYOR

Silopi Kaymakamlığı tarafından 5 Nisan tarihinde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Yeşiltepe Mahallesi'nde berberlik yapan Mesut Bilişik, yasaklar nedeniyle evlerinden çıkamayan komşularını, evinin bahçesinde ücretsiz olarak tıraş ediyor.

Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor

Genç, yaşlı, çocuk tıraş olmak isteyen vatandaşlar, soluğu Berber Bilişik'in evinin avlusunda alıyor. Tıraş olacaklar, bahçe avlusundaki kanepeye oturarak sıralarının gelmesini bekliyor.

"ESNAF İŞ YERLERİNİ AÇAMIYOR"

Traş olan mahalle sakinlerinden Ali Tülo, yasaklar nedeniyle esnafın iş yerini açamadığını bu yüzden mağdur olduğunu belirterek, "Çok zor şartlar altında tıraş olmaktayız. Bizim en büyük avantajımız, komşumuz olan Mesut beyin sayesinde, onun desteği ile burada traş oluyoruz" dedi.

Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor

Berber Bilişik'e ait evin avlusunda traş ettiği komşularından Mesut Balaman da, "Şu an sırada bekliyorum. Traş olmak istiyorum. Allah razı olsun. Herhangi bir ücrette almıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor

"KEŞKE ELİMDEN DAHA GÜZEL ŞEYLER GELSEYDİ"

Berber Mesut Bilişik ise, "Komşularımızın saçları uzadı. Geldiler dediler ki, 'gel bizi tıraş et.' Toplu halde traş etsem bir kalabalık oluşur. Bu yasakta olmaz diye düşündüm. Fırsat buldukça ikişer, ikişer, üçer üçer, kimisini bahçede, kimisini damda fırsat buldukça traş ediyorum. Ben de karınca, kararımca elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Keşke elimden daha güzel şeyler gelseydi. Ücretsiz tıraş ediyorum benim de bir katkım olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Vatandaşlar Evin Avlusunda Tıraş Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serdar talak: komsu komsunun kulune muhtactir guzel dayanisma 0 0 Yanıtla

Advertisement