Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi Filmi - Son Dakika
Güncel

Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi Filmi

Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi Filmi

Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

02.07.2011 00:27

Sinbad (Brad Pitt) şöhreti uzak denizlere yayılmış çok cesur ve çılgın bir denizcidir. Tüm hayatını denizlerde bela arayarak geçmiştir. Ve sonunda aradığı belayı bulur. Hem de unutulmayacak bir şekilde... Dünyanın en paha biçilmez hazinesi sayılan Barış Kitabını çalmakla suçlanan Sinbad%%1%ın önünde tek bir seçenek kalmıştır: Barış Kitabını çalanı bulup geri getirmek. Aksi takdirde en iyi arkadaşı Proteus (Ralph Fiennes) ölecektir. Sinbad bu şansı kullanmamaya karar vererek arkadaşına ihanet eder ve eğlence olsun diye Fiji Adalarının doyumsuz güneşine yelken açar.

Ancak başkaları da boş durmamaktadır. Proteus%%1%un güzel nişansılı Marina (Catherine Zeta-Jones) gizlice Sinbad%%1%ın gemisine binmeyi başarmıştır. Sinbad%%1%ın görevini yerine getirip Proteus%%1%un hayatını kurtarmasını sağlamaya kararlıdır. Şimdi artık Sinbad%%1%ın yüreğine "kötülüğü" yerleştiren adam, daha da kötüsünün nasıl olabileceğini görecektir.

Yönetmen: Tim Johnson, Patrick Gilmore

Senaryo: John Logan

Oyuncular: Dennis Haysbert, Damien Ferrette, Michelle Pfeiffer, Catherine Zeta-Jones, Brad Pitt

Filmin Türü: Fantastik, Animasyon,

Orijinal Adı: Sinbad: Legend of the Seven Seas

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 86 dk.

Resmi Sitesi: http://sinbad-themovie.com/

Vizyon Tarihi: 21.11.2003

Son Dakika Güncel Sinbad:Yedi Denizlerin Efsanesi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement