Sınıfta İhanet Filmi - Son Dakika
Güncel

Sınıfta İhanet Filmi

Sınıfta İhanet Filmi

Sınıfta İhanet filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sınıfta İhanet filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 10:33

Chris (Micheal Vartan) ve Tim (Matthew Lillard) Harvard’a girmeye çalışan ve okulda aynı odayı paylaşan iyi arkadaşlardır. Her şey yolundaydı yalnızca bir tek şey dışında... Her ikisinin de okulda son dönemleriydi ve mezun olacakların sayısı çok azdı. Çalışmak bir işe yaramazdı, çünkü çok az kişinin şansı vardı; onlar da kolay bir yol buldular...

Okul kurallarına göre eğer bir öğrencinin oda arkadaşı intihar ederse ve o buna rağmen finallere girerse okuldan doğrudan mezun olma hakkına sahip oluyordu. Böylesi depresif bir duruma kim dayanabilirdi ki?

Hemen planlarını yaptılar diğer oda arkadaşları olan Randall’ı önce sarhoş edecekler ve sonra bir tepeden okulun yakınındaki nehre atacaklardır. Öyle de yaparlar... Tabii arkasında kız arkadaşı ile ilgili problemlerini anlatan çevreyi inandıracak bir not ile birlikte. Her şey planlarındaki gibi işler. Fakat ortada bir gariplik vardır . Ortaya çıkması gereken ceset hiç bulunmamıştır. Chris bir intiharla daha karşılaşacaklarına inanmaktadır.

Komedi tonları ile süslenmiş bir kara film örneği olan “Dead Man’s Curve” akademik yaşamda hırsın nasıl cinayet haline dönüştüğünü anlatıyor. Yapımcı ve senarist Dan Rosen’ın ilk senaryosu “The Last Supper” ya aktarıldıktan sonra Rosen ikinci filminde yönetmenlik yapmaya karar vermiş ve bu filmi çekmiş.

film, 700 yapım içinden Sundance film Festivali’nde gösterilmek üzere seçilmesiyle dikkatleri üzerine çekti. İnsanoğlunun istediğini elde edebilmek için neleri yapabileceğini anlatan, Amerika Rüyasına çok farklı bir bakış açısıyla yaklaşan film yönetmen ve senarist Dan Rosen için Amerika’nın en prestijli festivali olan Sundance’e seçilmesi, kendisi için iyi bir başlangıç olarak adlandırılıyor.

Yönetmen: Dan Rosen

Senaryo: Dan Rosen, Dan Rosen

Oyuncular: Tamara Craig Thomas, Keri Russell, Randall Batinkoff, Michael Vartan, Matthew Lillard

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Dead Man's Curve

Yapımcı Firma: Click Productions

Yapım Yılı: 1998

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 90 dk.

Resmi Sitesi: http://www.deadmanscurve.com/

Vizyon Tarihi: 25.01.2002

Son Dakika Güncel Sınıfta İhanet Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement