Kapıkule Sınır Kapısı'nda, TIR dorsesinin tekerlekleri arasındaki boşluğa gizlenerek yasa dışı yollarla yurt dışına gitmeye çalışan bir kişi yakalandı.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, gümrük ve gümrük muhafaza kaçakçılık ve istihbarat müdürlüğü personelince, yurt dışına çıkış yapmak üzere sınır kapısına gelen H.Ö'nün kullandığı Türk plakalı tırda arama yapıldı.
Aramalarda, TIR dorsesinin tekerlekleri arasındaki dingil boşluğuna gizlenmiş Myanmar uyruklu bir kişi tespit edildi. Kaçak, Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine götürüldü, sürücü gözaltına alındı.
Son Dakika › Güncel › Kapıkule'de Sınırı, Dingil Boşluğunda Geçmeye Çalıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?