Sinop'ta 52 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta 52 Aranan Şahıs Yakalandı

Sinop\'ta 52 Aranan Şahıs Yakalandı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda 1 ayda 52 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 25 kişi tutuklandı ve çeşitli suçlardan ele geçirilen silah, mermi ve uyuşturucu madde miktarları açıklandı. Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

03.08.2023 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geçen Temmuz ayında 52 aranan şahıs yakalandı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından 3 Temmuz ile 3 Ağustos tarihleri arasında genel güvenlik ve asayişin temini açısından yürütülen şok uygulamaların raporu açıklandı. Rapora göre 1 ayda yapılan asayiş kontrollerinde 52 aranan şahıs yakalandı, 25 kişi tutuklandı, 9 adet ruhsatsız tabanca, 283 adet mermi, 7 adet av tüfeği ile 40 adet fişek ele geçirildi. Kaçakçılık operasyonlarında satışa sunulmak üzere 10 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 10 bin adet boş makaron ele geçirildi. Kent merkezinde yürütülen uyuşturucu operasyonlarında ise 2 kök Hint keneviri, 21 gram kenevir tohumu, 58 gram esrar, 72 gram bonzai, 42 gram skunk ve 226 gram metamfetamin ele geçirildi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğünce 'güvenli sokaklar mutlu şehir' sloganıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinop'ta 52 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement