Sırma Su, Müftüoğlu'na Danışacak - Son Dakika
Güncel

Sırma Su, Müftüoğlu'na Danışacak

Sırma Su, Müftüoğlu\'na Danışacak

Sırmagrup; öncü olduğu bilinçlendirme kampanyası ile geniş kitleleri sağlıklı ve yeterli su tüketimi konusunda bilgilendiriyor olacak.

10.05.2012 12:45  Güncelleme: 14:34

Türkiye'nin lider su ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; marka danışmanı olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu işbirliği ile günlük su tüketimini arttırmak amacıyla halka yönelik bilinçlendirme kampanyasının startını verdi.

Varlığımızı sürdürebilmemiz için en temel ihtiyacımız olan suyun, gerekli günlük tüketimi konusunda; Türkiye'nin lider su ve maden suyu üreticisi Sırmagrup büyük bir bilinçlendirme kampanyasına başladı. Sırmagrup'un marka danışmanı olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu işbirliği ile gerçekleştirilen bilinçlendirme kampanyası kapsamında günde en az iki litre su içilmesi gerektiğinin altı çiziliyor. Her yaş grubundan birey için yaşamsal önem taşıyan doğru ve yeterli su tüketimi; besinlerin sindirimi, emilimi, hücrelere taşınması ve bu sayede de vücuttaki zararlı toksinlerin atılması konusunda önemli bir rol oynuyor.

Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı SN. Davut Dişli Türkiye'de öncülüğünü gerçekleştirdikleri su içme hareketi konusundaki bilinçlendirme kampanyası kapsamında: "Sırmagrup olarak halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda vücudumuzun ihtiyaç duyduğu en önemli besin olan su konusunda sektörde öncü bir bilinçlendirme kampanyasına başladık. Projemiz ile her yaş grubundan bireye ulaştırmak istediğimiz temel mesajlar var. Vücudumuzda su azaldığında bedenimiz bunu susama sinyali ile bize hatırlatıyor. Ancak susamak arabaların benzin göstergelerindeki kırmızı ışığın yanması gibi bir duruma işaret ediyor. Bu nedenle gün içerisinde belli aralıklarla 8 – 12 bardak şeklinde su içmeyi unutmamamız gerekiyor. Ağır egzersizler, çok sıcak hava şartları, aşırı terleme gibi durumlarda ise günlük su ihtiyacımız 3 – 4 bardak daha fazla olabilir." şeklinde sağlığın sihirli formülünü de belirtiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sırma Su, Müftüoğlu'na Danışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement