"Sırmagrup" Dünyanın En Büyük Gıda Fuarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

"Sırmagrup" Dünyanın En Büyük Gıda Fuarına Katıldı

"Sırmagrup" Dünyanın En Büyük Gıda Fuarına Katıldı

Sırmagrup; Gulfood Fuarı'nda dünya devleri ile bir araya geldi.

23.02.2012 14:51

Dünyanın en büyük gıda ve gıda teknolojileri fuarı olarak Dubai'de gerçekleşen Gulfood'a 160 farklı ülkeden 380 firma ve yaklaşık 63 bin profesyonel katıldı. Gıda sektörünün dünyadaki en büyük etkinliği olan fuarda yeni ürünleri ile yer alan Sırmagrup; uluslararası anlaşmalarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

Türkiye'nin lider su ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; uluslararası platformlardaki faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. 35 ülkeye ihracat gerçekleştiren Sırmagrup; son olarak, Dubai'de düzenlenen dünyanın en büyük gıda ve gıda teknolojileri fuarı Gulfood'a katıldı. 160 farklı ülkeden 380 firma ve 63 bin profesyonelin katılımcı olduğu fuar kapsamında Sırmagrup; yeni ürünleri ile sektördeki dünya devlerinin yanında yer aldı.

Yıllık cirosunda yüzde 5 ihracat payı bulunan, 2012 ihracat hedefi ise ciro toplamının yüzde 10'u olan Sırmagrup; Dubai pazarında yabancı firmalar arasında sektör lideri konumunda yer alıyor. İç pazara lanse ettiği tüm ürünleri eş zamanlı olarak Dubai pazarına da sunan ve Gulfood fuarı ile tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine aktif bir şekilde devam etme imkanı bulan Sırmagrup; uluslararası yeni anlaşmalara da imza atmaya hazırlanıyor.

Sırmagrup su ve maden suyu sektöründe Dubai'de yabancı markalar arasında Pazar lideri konumunda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sırmagrup' Dünyanın En Büyük Gıda Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement