Şişli Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı

Şişli Belediyesinden Anneler Günü\'ne Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı

Şişli Belediyesi, Anneler Günü’ne özel caz müzik eşliğinde kahvaltı düzenledi.

14.05.2017 13:11

Şişli Belediyesi, Anneler Günü'ne özel caz müzik eşliğinde kahvaltı düzenledi.

Şişli Belediyesi tarafından her pazar düzenlenen "Müzik bizden kahvaltı sizden" etkinliği bu kez Anneler Gününe özel 'Hep birlikte kahvaltı yap 'jazz' başlığı altında anneleri bir araya getirdi. Etkinlikte anneler aileleriyle birlikte hem müziğin hem güzel havanın hem de kahvaltının tadını çıkardı. Çeşitli ikramların olduğu Anneler Günü pikniğinde anneler, aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı. Anneler Günü pikniğinde sahne alan Tuba Doğan Quintet ise en güzel eserlerini Şişlili anneler için çaldı. Anneler doğanın tadını çıkartırken çocuklar da oyunlarla doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan annelerden Serpil Ergen, "Senede bir gün olmaması gereken bir gün zaten ama gene de hatırlanıyorsun. Hatırlamayanlar hatırlıyor. İnsanlar bir araya geldi. Ortam güzel, yeşil güzel" dedi.

"Hamileyken bebeğime caz müziği dinlettim"

6 aylık bebeğiyle Anneler Günü etkinliğine gelen Tuğba Kabatulun "Caz müziğini çok seviyorum. Hamileyken bebeğime dinletmiştim zaten. Doğduğu zaman da çok rahatlıkla uykusunu da uyudu. Güzel de oynadık onunla. Çok mutluyum anne olduğum için. Annemle birlikte çok güzel günler geçirdiğim için. Kendim de anne olduğum için bütün annelerin gününü kutluyorum. Şişli Belediyesinin yapmış olduğu bu etkinliğe üç haftadan beri katılıyoruz. Anneler gününe özel kahvaltı, çay ve caz müziği olduğu için çok mutlu olduk" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Caz Müzik Eşliğinde Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement